back

Охорона будинку: все, що потрібно знати

Як відомо, охорона будинку, дачі або котеджу має свою специфіку і потребує комплексного підходу, оскільки кожен нюанс потребує особливої уваги. В даному випадку робота полягає ще і в тому, щоб врахувати всі особливості побудови і не дати зловмисникам навіть найменшого шансу проникнути у житло. Як показує практика фахівців охоронної фірми “КРОК”, найефективнішим засобом для захисту приватного будинку є встановлення сигналізації. Як провідної, так і бездротової, з подальшим підключенням на централізований пульт. В деяких випадках рекомендується доповнити систему сигналізації зовнішнім відеоспостереженням.

Як убезпечити приватний будинок?

Процес захисту будинку починається з захисту прилеглої території, для чого використовуються периметральные сенсори, які кріпляться вздовж паркану. Якщо ж злодій пройде на територію, що охороняється, датчики негайно дадуть про це знати фахівцям охоронної фірми. Важливо відзначити, що найчастіше такі сенсори мають імунітет до тварин вагою до 30 кілограмів, щоб звести до мінімуму кількість помилкових спрацьовувань. Охорону території можна доповнити відеодомофоном, кнопка виклика та камера якого знаходяться зовні біля хвіртки, а сам екран – в приміщенні.

У певних випадках фахівці рекомендують звернути увагу на вуличну сирену, гучний сигнал якої покликаний налякати злодія. До числа психологічних факторів захисту відносяться наклейки “об’єкт охороняється фірмою “КРОК”.

Після того, як ви убезпечили територію навколо будинку, можна переходити до захисту самого будинку. Не зайвим буде відзначити, що якщо це вже готова споруда з закінченим ремонтом, перевагу слід віддати бездротової системі, якщо ж будинок знаходиться на стадії будівництва – провідний. Незважаючи на те, що обидві системи не поступаються один одному в показниках, бездротова система буде коштувати дорожче. Після того, як сигналізаційна система буде встановлена, співробітники охоронної фірми підключають її на централізований пульт.

Процес підключення будинку на пульт “КРОК”

Как обезопасить частный дом

Після прийняття рішення про встановлення сигналізації, співробітник “КРОК” приїжджає на об’єкт і затверджує з замовником усі засоби технічної охорони і їх розташування в будинку. На даному етапі клієнт повинен сам вибрати де будуть розміщені сенсори, тривожні кнопки та інше обладнання. Після того, як всі нюанси будуть обговорені, співробітники охоронної фірми приступають безпосередньо до монтажу сигналізаційною системи. Установка сигналізації в будинку зазвичай займає від 4 до 8 годин.

Після того, як система сигналізації буде встановлена і налаштована, співробітники охоронної фірми встановлюють передавач, який буде пов’язувати систему сигналізації з пультом спостереження “КРОК”. Для досягнення кращої ефективності сигналізація буде підключена по 2 каналах телефонної лінії GSM (або радіоканалу). На цьому процес настройки і монтажу завершений. Цілодобова охорона об’єкта починається з моменту підключення до пульта за допомогою магнітного ключа або ж клавіатури.

У разі спрацьовування сигналу тривоги, оператором негайно направляється група оперативного реагування на об’єкт. Важливо відзначити, що “КРОК” має в своєму розпорядженні найбільшу кількість екіпажів в місті, а співробітники забезпечені необхідною амуніцією для затримання злочинця і передачі його поліцейським.

Сервісне обслуговування сигналізаційною системи

Процес підключення будинку на пульт "КРОК" Процесс подключения дома на пульт “КРОК”

Для справної роботи домашньої сигналізації і продовження терміну служби обладнання, фахівцями компанії “КРОК” рекомендується час від часу перевіряти і перенастроювати встановлену систему.

Якщо, прочитавши цю статтю, у вас виникли питання стосовно процесу встановлення сигналізації, доступних сигналізаційних систем і актуальних розцінок, ви завжди можете звернутися до нас за номерами телефонів, вказаними на сайті. Співробітники охоронної фірми “КРОК” підберуть для вас необхідну інформацію. І більше того, звернувшись до нас ви отримаєте професійну консультацію з урахуванням всіх нюансів абсолютно безкоштовно.

Охорона будинку: все, що потрібно знати 1