back

У Дніпрі встановлять систему ситуаційного спостереження, дізнайся де

У Дніпрі встановлять систему ситуаційного спостереження. Багато жителів Дніпра вже давно помітили появу нових камер відеоспостереження на вулицях і перехрестях міста. Звичайно ж, громадяни, задаються питанням, для чого ж міська влада встановлює нові системи відеоспостереження. Фахівці нашої компанії хочуть пролити світло на це питання.

Ознайомившись з тендерною документацією, стає ясно, що монтування нових систем відеоспостереження має вирішити наступні завдання:

  1. Визначати випадки несанкціонованої торгівлі;
  2. Контролювати дотримання ПДР і фіксувати порушення. Варто згадати, що ідентифікація порушення відбувається вручну оператором.
  3. Здійснювати оперативний контроль за громадським порядком, а також контролювати ситуацію під час проведення різних заходів.
  4. Контролювати рух громадського транспорту, його зупинки загальну ситуацію на дорозі, а також стан дорожнього покриття.
  5. Вчасно організувати роботу служб термінового реагування та аварійних служб міста.
  6. Контролювати ситуацію на парковках і загальний санітарний стан вулиць.
  7. Забезпечувати контроль території, і комплексний нагляд парків, мостів, шляхопроводів та пам’яток культури.
  8. Підвищувати рівень екстреного реагування на надзвичайні ситуації за допомогою відеозапису в режимі реального часу.
  9. Здійснювати нагляд за техногенною безпекою будівель.
  10. Відслідковувати динаміку розвитку подій в режимі реального часу і проводити їх аналіз, використовуючи архів відеозаписів.

Можна зробити висновки, що влада прагне навести і підтримувати порядок у місті, зробивши його безпечніше. Згідно з офіційними документами, всього планується встановити 350 камер, повний список місць монтування наведено нижче. Звичайно, звичайним громадянам буде практично неможливо отримати відео з архіву, але якщо ви хочете захистити майно або проконтролювати функціонування бізнесу, ніколи не пізно встановити індивідуальну систему відеоспостереження. Служба охорони “КРОК” спеціалізується на установці камер тільки перевірених виробників, з можливістю перегляду запису на смартфоні або ПК з будь-якої точки світу.

У Дніпрі встановлять систему ситуаційного спостереження, дізнайся де 1